BLOG

Transfer Hizmeti Nedir?

Transfer Hizmeti Nedir?

Transfer hizmeti kişilerin seyahat sırasında da ki ulaşım konusunda yaşadıkları yorgunluk ya da sıkıntıları ortadan kaldırmak için önemli bir hizmettir. Siz havaalanından diğer havaalanına geldiğinizde sizi karşılayarak otelinize ya da gitmek istediğiniz noktaya konforlu bir şekilde gitmenizi sağlayacaktır.

  Transfer Hizmeti Nasıl Olmalı: İyi bir transfer hizmeti deneyim sahibi firmalar tarafından yapılmalıdır. Çünkü sizin konfor dolu bir yolculuğun ardından sıkıntılı bir transfer işlemi yaşamanız sizi çok mutlu edecek bir şey olmayacaktır. Havaalanına vardığınızda zaman kaybetmeden kaliteli bir hizmet anlayışı ile otelinize ya da evinize varmanızı sağlamak transfer hizmetinin en önemli görevidir. Tatil için tercih edilecek transfer hizmetleri uçağınızın tatil yapacağınız bölgeye gelmesi ile size konaklayacağınız otele kadar eşlik ederek yapılan bir hizmettir. Bu süreçte size deneyimli bir ekip ve konforlu araçlar ile eşlik edilmesi son derece önemlidir. Tatil hayallerinizin kötü başlaması asla tavsiye etmeyiz.

  Transfer Hizmet Ücretleri: Transfer hizmetlerinde ücretlendirme tamamen konfor odaklıdır. Eğer lüks bir tatil başlangıcı yapmak istiyorsanız ya da zorlu bir iş seyahatinizde araç sürmek ya da park yeri ile uğraşmak istemiyorsanız özel şoförlü transfer hizmetleri tam size göre. Bu tip bir transfer işleminin ücreti 150 TL ile 200 TL arasında değişebiliyor. Tabi ki bu fiyatlar gideceğiniz mesafeye göre değişiklik göstermektedir. Fakat siz hem ekonomik olsun hem de birtakım sıkıntılar ile uğraşmadan otelime ulaşabileyim diyorsanız ve misafirlerin araçları paylaşma yöntemi ile transfer hizmeti almaları mümkün kılınmaktadır. Bu yöntem birden fazla misafirin ortak araç ile ulaşmak istediği noktaya götürülmesi ile gerçekleştiriliyor. Fiyat aralığı özel transfer fiyatına göre 3 te bir oranda azalmaktadır.