BLOG

Navlun Teklifini Nasıl Almalısınız ?

Navlun Teklifini Nasıl Almalısınız ?

Navlun bilindiği üzere, taşımacılık sektöründe kullanılan bir terim olmak ile birlikte, taşıma karşılığında verilen ücret olarak tanımlanmaktadır. Kara yolu ya da deniz yolu farketmeksizin navlun ücreti oluşturulmakta ve ürünler belirli bir ücret karşılığında taşınmaktadır.

Bu noktada ise fazla fiyat vermemek ya da hesaplı taşıma sağlamak adına bireylerin ya da firmaların navlun teklifi alırken dikkat etmeleri gerekenler nelerdir ;  Hem ucuza hem de kaliteli taşıma sağlamak, konu hakkında detaylı araştırma yapmak ve fiyat teklifi almak ile mümkün olmaktadır. Sitemiz tamda bu ihtiyac için kurulmuştur. Pratik bir şekilde ücretsiz üye olarak yük detayınızı girersiniz ve ilgili nakliye firmalarından teklifleri toplarsınız. size uygun nakliye firması ile anlaşıp yükünüzü güvenle taşıtabilirsiniz.

Taşımacılık Adına Farklı Firmalardan Teklif Alın

Navlun teklifi alırken dikkat edilmesi gereken noktalardan bir tanesi, yalnızca bir armatör ile görüşmek yerine birden fazla taşıma armatörü ile görüşme sağlamaktır. Bu tarz taşımacılık faliyetlerinde pazarlık da son derece önemli olduğu için birden fazla armatörden teklif alınması, daha hesaplı bir fiyat alınmasına da zemin hazırlamaktadır.

Üstelik birden fazla firma yerine tek bir firma ile anlaşmak, taşıma noktasında kalitesizliğinde ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Navlun taşıma firmaları birbirinden farklı ve çeşitli olduğu için malı en iyi fiyata taşıtabilmek adına biraz araştırmakta fayda bulunmaktadır. Sitemizden bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. 

Taşıtacağınız Ürünün Ağırlığını Belirterek Daha İyi Teklif Alın

Navlun fiyat teklifi alırken dikkat edilmesi gereken noktalardan bir diğeri ise taşınacak malın ağırlığının belirtilmesi olmaktadır. Bireyler ya da firmalar genel olarak taşıma markaları ya da armatörleri araştırmakta ancak teklif alırken malının ağırlığına çok fazla değinmemektedir. Bu durum ise az miktardaki malın yüksek fiyatlara taşınmasına neden  olabilmektedir.

En iyi navlun teklifi , kilo ve ağrılığı belirterek, taşınacak ürünün cinsinin anlatılması sonrasında alınan teklif olarak ifade edilebilmektedir. Sürekli taşıma işi ile uğraşan bireyler adına hesaplı navlun teklifi alınması son derece önemlidir.