BLOG

Konteyner Taşımacılığı Yapan Firmalar

Konteyner Taşımacılığı Yapan Firmalar

Büyük ve geniş hacimlerdeki demir kutular olarak da bilinen konteynerlar, günümüzde en çok taşımacılığı yapılan ürünler arasında yer almaktadır. Kolay ve düzenli taşınabilir olmaları nedeniyle deniz yolundan hava yoluna kadar pek çok ulaşım türü ile kolaylıkla taşınabilen konteyner adına düzenli olarak taşıma sağlayan birbirinden farklı firmalar bulunmaktadır. lojistik firmaları olarak da bilinen bu tarz firmalar, piyasa da adından söz ettiren köklü isimler olmak ile birlikte konteyner taşımacılığının yanında farklı nakliye türlerini de gerçekleştirmektedirler. Konteyner taşımacılığı yapan firmalar arasında iki köklü isim olan İsglobal ve Arkas yer almaktadır.

Lojistikte İsim Yapmış İsglobal

Konteyner taşımacılığının yanında ağır yük ve proje taşımacılığı da yapan İsglobal lojistik, birbirinden farklı ulaşım ve taşımacılık alanlarında müşterilerine hizmet vermektedir. Lojistik firmaları arasında adını duyuran ve kaliteli taşımacılığı sayesinde adından sıkça söz ettiren İsglobal, konteyner taşımacılığı yapan firmalar arasında kullanıcıların güvenini kazanmış durumdadır. Türkiye’nin pek çok noktasında yer alan bölge müdürlükleri ile  neredeyse her şehirde hizmet vermeye çalışan İsglobal, adından da anlaşılacağı üzere tüm dünyaya yayılmayı hedefleyen, uzman kadro ile çalışan bir firma olarak da tanınmaktadır.

Köklü Bir Geçmişe Sahip Arkas Line

Konteyner taşımacılığı yapan firmalar arasında yaklaşık olarak 70 senelik bir geçmişe sahip olan Arkas Line firması, gemi ile konteyner taşımacılığı yapan en kaliteli firmalar arasında yer almaktadır. karadeniz, Akdeniz ve Batı Afrika arasında düzenli olarak gemi taşımacılığı yapan firma, konteyner taşıma konusunda da oldukça güvenli ve vaktinde hizmetler gerçekleştirmektedir. Taşımacılık üzerine firmalarını en kaliteli anlamda şekillendiren Arkas Line markası, Türkiye genelinde de pek çok noktaya uzman ekipman ve eğitimli bireylerle konteyner taşımacılığı sağlamaktadır.