BLOG

Ekspress Taşımacılıkta Transporter Tipleri

Ekspress Taşımacılıkta Transporter Tipleri

Transporter olarak kullanılan araçlar özellikle ekspress taşımacılık için üretilmiş dört tekerlekli küçük kara taşıtlarıdır. 1250 kg’a kadar yük taşıyabilen bu araçlar ile fazla ağır olmayan yükler kısa sürelerde ilgili adreslere götürülmekte ve teslim edilmektedirler. Üç tip transporter bulunmaktadır. 1. Tip, 2. Tip ve 3. Tip olarak sınıflandırılan transporterler kapasite bakımından birbirinin aynı olsa da model olarak değişiklik göstermektedirler.

1.       Transporter Tipi

1.       Transporter tipi uzunluk bakımından en uzun transporter araçlardandır. Toplam 4,5 metre boyu buluna 1. Tip transporter araçların genişliği ise 1. 74 metredir. Kullanışlı, hızlı, sağlam, uzun ömürlü ve dayanıklı olan 1. Tip transporterlerin uzunlukları ise 1.80 metredir.

2.       Transporter Tipi

1.       Transporter tip ekspres taşımacılık araçlarına nazaran biraz daha kısa olan 1. Transporter tip aracın boyu 3. 70 metredir. 1.74 cm genişliği sahip 2.tip transporter araçlar da oldukça hızlı, dayanıklı, uzun ömürlü ve kullanışlı ekspress nakliye araçlarıdırlar.

3.       Transporter Tipi

4.       Tip transporter tip ekspress taşımacılığa uygun olarak üretilen aracın diğer transporter araçlardan en önemli farkı tenteli olmasıdır. Bu tip transporterlerin kasası tente ile çevrilmiştir. Kamyonet tipi olan bu araç tipi de yıllarca sorunsuz olarak kullanılabilecek tipteki araçlardır. Dayanıklı ve hızlı nakliye taşımacılık ve ekspress taşımacılık için ideal araçlardandır.

Transporter tip araçların tamamı hızlı ve güvenilir nakliye için üretilmiş araçlardır. 1250 kg ağırlık kapasitesi hepsinde ortak özellik olarak ortaya çıkmaktadır. Ekspress taşımacılık firmaları ile bağlantıya geçilerek nakliye işlerinde kullanılabilen araçlar maliyeti yerine göre diğer nakliye seçeneklerinden daha uygun olabilmektedir. Ekspress taşımacılık yapan firmaların internet adreslerine girerek bu türdeki taşımacılık yönteminin avantaj ve dezavantajlarını araştırabilirsiniz.