BLOG

Almanya Nakliye Firmaları

Almanya Nakliye Firmaları

Almanya ve tüm Avrupa için kara hava deniz ve demiryolu olarak nakliye şirketlerimiz sizlere teklif vermek için hazırdır.

Sitemize ücretsiz üye olarak teklifleri toplayabilir ve size en uygun nakliye şirketi ile çalışabilirsiniz.

üye listemizden öne çıkan bazı nakliye şirketleri:

1-ENCO İSTANBUL SEYAHAT VE TAŞIMACILIK TİC. LTD. ŞTİ. 

1985 yılında Alman ortaklığı ile kurulan Enco, 6 kıtada, 116 ülkede, 110 acente partnerliğiyle deniz, hava, kara ve demir yolu taşımacılığı hizmeti vermektedirler. Almanya’da da şubesi ve deposu bulunan Enco Almanya karayolu nakliyesinde uzmanlaşmış bir firmadır. Karayolu taşımacılığı hizmet gamı oldukça geniş olan firma, özellikle dünyanın büyük tekstil firmalarının yıllardır tercih ettiği lojistik partneridir. Tekstil ve askılı tekstil taşımacılığının yanı sıra otomotiv ve beyaz eşya yedek parçası, tehlikeli madde, kimyasal ve medikal malzemelerin taşınması konusunda da tecrübe sahibidir. Ayrıca sahip olduğu AEO belgesi sayesinde gümrüklerde transit geçiş ayrıcalığına sahiptir.

 

2-BORUSAN LOJİSTİK DAĞITIM DEPOLAMA TAŞ.VE TİC. A.Ş. 

1973’ten beri “entegre lojistik hizmet sağlayıcı” olarak sektörümüzde lideriz. 2012 yılında sektörün ilk 10 oyuncusundan biri olan Balnak’ı satın alarak liderliğimizi perçinledik. Bugün istihdam sağladığımız 3500 kişi ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

 

3-FEVZİ GANDUR LOJİSTİK A.Ş

Denizcilik ve lojistik sektöründe,  güçlü değerlerimiz ve piyasadaki mükemmel itibarımızla neredeyse 70 yıldır var olan bir aile şirketiyiz.İş ortaklarımız ve müşterilerimizle ilişkilerimizi karşılıklı güven ve iş mükemmeliyeti üzerine kurarız. Uzun vadeli ilişkilere değer veririz.

 

4- YENİ ANTALYA TRANSPORT VE TİC.A.Ş.

47 yıllık deneyimle  lojistik hizmetlerinde karayolu, demiryolu, havayolu, denizyolu taşımacılığında güvenilir çözüm ortağınız

 

5-GENEL TRANSPORT Nakliyat ve Ticaret Ltd.

185'den fazla ülkede ve 730 şehirde, dünya genelinde hizmet sunan  küresel ağı bulunmaktadır.

 

6-İSTANBUL LOJİSTİK HİZ. TAŞ. VE TİC. LTD. ŞTİ

Müşterilerimize istekleri doğrultusunda deniz, kara, hava ve demiryolu ile, yüklerin yerine ulaşması için tek ulaşım yönteminin yeterli olmadığı durumlarda da Kara+Deniz, Kara+Hava, Kara+Demiryolu, Deniz+Demiryolu gibi yöntemlerle, Avrupa ve Turkiye’deki depolarımızla taşınan malların ve tam zamanında teslimatını sağlayan gerçek lojistik hizmet sunmaktayız.

 

7-MERÇAĞ LOJİSTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

MerÇağ Lojistik olarak Mersin ve İskenderun bölgesinde ,Lojistik sektöründe on yılı aşkın profesyonel deneyim ve tecrübeye sahip ekibimiz ile interaktif ve inovatif firma olarak hizmet veriyoruz. 3PL lojistik sistemini ve kalite standartlarını ilke edinmiş bir firma olarak da , sektörde edindiğimiz tecrübelerimiz ışığında en uygun fiyat politikasını ve en kaliteli hizmeti sunmaktayız. Ayrıca Türkiye'nin ve bölgenin en zengin ve çeşitli depolama ve lojistik  terminal hizmetlerimizde sizlere zaman kazandırıyoruz. Böylece sizlere rekabet fırsatları yaratıyoruz.

 

8-KOYUNCULAR ULUS.ARS.NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ

70 yıla dayanan köklü geçmişi ve bu süreçte biriktirdiği deneyimleri ile Türkiye'nin taşımacılık alanındaki dünya markası KOYUNCULAR; müşterilerine, global gereksinimlerden yola çıkarak, yerel çözümler üretiyor.

Tüm Türkiye'de olduğu kadar Avrupa, Ortadoğu ve BDT ülkelerinde de organize olmuş,sistemini kurmuş,güçlü ve güvenilir yapısıyla tanınan KOYUNCULAR,yaygın bir hizmet ağına sahip.

 

9-CDA LOJİSTİK A.Ş.

CDA dünya ekonomisinin kurallarının sil baştan yazıldığı 2009 yılının çalkantılı günlerinde ticaret hayatına girdi.  CDA ailesi %100'ü özel şahıslara ait bir tüzel kişiliktir.  Grubun kurucuları daha önce sektörün o günlerde başrol oyuncuları olan şirketlerde üst düzey yönetici olarak görev yapmış profesyonellerdir. 

 

10- AKSU LOJİSTİK VE DIŞ TİCARET

Aksu Grup bu gün itibariyle bünyesinde her biri kendi alanında isim yapmış dört adet farklı şirketin birleşmesiyle oluşmuş bir şirketler grubudur.

 

11- KAHRAMANLI LOJİSTİK GRUP

KAHRAMANLI’nın Asya ve Avrupa ülkelerine yaptığı kara nakliyesinde gösterdiği titizlik ve “sıkı takip” politikası meyvelerini verdi. AKFA Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti. ALKA Akaryakıt Nakliyat Ltd. Şti. Kahramanlı Sigorta Ltd. Şti. ve Türkmen Kahramanlı şirketleri ile büyümeye devam etti.

Bugün KAHRAMANLI GROUP yurt dışı nakliyesinde 124 özmal, yurt içi nakliye ve açık yük nakliye hizmetleri için 42 özmal araçtan oluşan genç filosu ile ülkemiz ve ülkemiz insanına hizmet vermektedir.Gümrükleme, lojistik, sigorta ve inşaat alanlarında profesyonel hizmet veren Aksu Grup; bilim ve teknoloji alanında hızla gelişen yenilikleri yakından takip ederek işine en iyi şekilde entegre etmektedir.