BLOG

Komple Taşıma Önerileri

Komple Taşıma Önerileri

Taşıma sektöründe önemli bir yer tutan Komple Taşımacılık şu açılardan Avantajlıdır:

·         Diğer taşımacılık türlerine göre en uygun taşımacılık modelidir, çünkü çok ekonomiktir, paranız cebinizde kalır.

·         Bu kadar hesaplı oluşunun yanında kesinlikle risk içermez. Şöyle ki; kargo ya da ambar taşımacılığında ürünleriniz sizden alındıktan sonra birçok yerde indi-bindi işlemi görmektedir. Komple Taşımacılık modelinde ise ürünleriniz müşterilerinize ulaşana kadar hiçbir indi-bindi işlemine tabi olmaz ve bu sayede hasar-kayıp riski minimum seviyededir.

·         Komple taşımacılık belirli zaman kriterleri dışında çalıştığından, oldukça süratlidir.

Mal canın yongasıdır! Taşıma esnasında malzeme ve ürünlerinize zarar gelmemesi için alınması gereken tedbirlere riayet etmek gerekmektedir. Bu kapsamda komple taşıma önerileri şu şekilde sıralayabiliriz;

·         Kırılabilecek hassas eşyalarınız için çift oluklu kolileri tercih etmekte fayda var. Bu sayede koliler daha sağlam ve üst üste gelse bile istediğiniz bir şekilde taşınabilir.

·         Kırılabilecek eşyalarınızın üstüne Kırılacak yazısını yazmayı unutmayın. Bu sayede kolilerin taşınması işlemi daha sağlıklı gerçekleşir.

·         Kolilerinizin içerisindeki malzemeleri kolilere numara vererek herhangi bir deftere kaydedin ve acil durumlarda istediğiniz koliye derhal ulaşın.

·         Her odada farklı miktarda koli olduğu için, yerleştirirken çok koli olan odadan başlayın. Böylece koliler açıldıkça dağınıklık azalır ve bu durum göz zevkinize zarar vermez.

·         Beni önce aç kolileri yapın ve yeni yerinizde ilk etapta bu kolileri açın. Bu kolilere alet çantası, kritik malzemeler ve her an lazım olabileceğini düşündüğünüz eşyalarınızı yerleştirin.

·         Koli içlerine de malzeme listesi bırakın, böylece yerleştirmede size yardım edecek kişiler için önemli bir iyilik yapmış olursunuz.

·         Taşıma günü yanınızda bulunduracağınız valiz, çanta gibi şahsi eşyalarınızı taşınacak ürünlerinizle aynı yerde bırakmayın. Aksi takdirde yanlışlıkla nakliye aracına yüklenen şahsi eşyalarınıza ulaşmak problem olabilir.